Dögös előadóval bővült a névsor

Nicki Minaj is az MTV VMA fellépőinek sorában

Jelölték már Grammy-díjra, szerepelt együtt Cameron Diazzal - Nicki Minaj nem csak a divatlapok és a rádiócsatornák kedvencévé vált az elmúlt években, de kemény rajongói bázist is felépített magának.

2014.08.14 13:29ma.hu
Fotó: Redlemon

A világ egyik legismertebb popsijával rendelkező énekesnő 2014. augusztus 24-én élőben lép majd fel az MTV VMA-n, ahol először adja elő Anaconda című újdonságát. Nicki Minaj nem ismeretlen a Video Music Awards közönségének, a sztár 2010-ben és 2012-ben is élőben lépett fel a tévécsatorna gáláján. Emellett pedig két ízben is nyertesként hagyta el a díjátadót, bizonyítva, hogy a női rappereknek igenis van létjogosultsága Hollywoodban.

A szexi Nicki nem csupán extravagáns stílusával, formás fenekével és szókimondó dalaival hódít, de nemrégiben színésznőként is bemutatkozott: Cameron Diazzal és a szupermodell Kate Uptonnal játszott együtt A csajok bosszúja című amerikai vígjátékban.

Augusztus 24-én ismét a legnagyobb zenei sztároké a terep, a 2014-es MTV VMA első díjazottja, Beyoncé mellett olyan hírességek lépnek majd színpadra, mint a Maroon 5, a 5 Seconds of Summer, Usher és Ariana Grande. Az egyes kategóriákban a szavazás még mindig tart, a rajongók a www.vma.MTV.com weboldalon voksolhatnak kedvenceikre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.