Halálhírét keltették a nőnek

Már a temetését szervezték, mikor hazatért a nagyon is élő nő

Amikor Trisha Meikle hazatért a munkából, el nem tudta képzelni, miért borulnak egymás után a nyakába a szomszédok, ráadásul könnyben úszó arccal, zokogva. Kiderült: valaki azt terjesztette, hogy meghalt.

2015.02.19 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Trisha Meikle el sem tudta képzelni, mi lelte a szomszédait és barátait azon a furcsa napon, amikor szokás szerint hazatért a munkából - pont úgy, mint bármelyik másik nap. Az ismerősei zokogva borultak a nyakába, egymás után ölelgették őt, míg végül kiderült: mindannyian úgy tudták, hogy meghalt, és már el is kezdték a halotti tort megtartani az emlékére. Pedig az 52 éves, repülőtéri transzferszolgáltatást üzemeltető cégtulajdonos nagyon is élt, és kutya baja sem volt.

A megkönnyebbülést követően a barátai elmondták neki, hogy valaki a Facebookon elindított egy pletykát, miszerint Trisha holtan esett össze a dél-walesi Neathben. "Azt terjesztették, hogy elmentem bingózni, berúgtam, hazamentem és holtan estem össze. Pedig még csak nem is iszom" - jegyezte meg a nő, aki a néphiedelem szerint most már biztos, hogy nagyon sokáig fog élni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.