Jókora kárt okozott a 92 éves sofőr

10 kocsit tört össze a nyugdíjas, mire elment a parkolóból

Valahányszor látunk egy ehhez hasonló videót, mindig azt gondoljuk, rosszabb már nem jöhet. De az élet mindig bebizonyítja, hogy de, jöhet. Ezúttal egy 92 éves sofőrnek sikerült jókora rombolást művelnie.

2015.02.17 22:00ma.hu
Fotó: LiveLeak/Mayville Police Department

Az ilyen videók láttán szokott a legtöbb autóvezető örülni, hogy nem épp akkor és ott állt meg az autójával, ahol a felvétel készült. Az amerikai Wisconsin államban, Mayville egyik bevásárlóközpontjának parkolójában alapos rombolást végzett egy 92 éves nyugdíjas, mire sikerült neki elindulnia, és csak a helyi rendőrök tudnák megmondani, vajon mit művelt a városi forgalomba kerülve. Remélhetőleg erre már nem került sor, mert mire kihajtott volna a parkolóból, többen is a nyomába eredtek.

A bevásárlóközpont kamerája által rögzített képsorokat maga a rendőrség hozta nyilvánosságra, és a nagyközönség megnyugtatására azt is elárulták, hogy az incidensben személyi sérülés nem történt - anyagi kár viszont annál több.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.