Kínában már kiérdemelte a kétes dicsőséget

Esélyes a legrosszabb sofőr címre: 10 percig nem bírt kiállni a parkolóból

A kínai sajtó már egyértelműen neki ítélte "az ország legrosszabb sofőrje" címet, de azért világviszonylatban is jó helyen áll az a vezető, aki 10 percig küzdött egy parkolóból elindulással.

2014.10.29 16:00ma.hu

Bár általában a nők vezetési képességeit szokták kritizálni, itt a bizonyíték, hogy időnként a férfiaknak is meggyűlik a bajuk a manőverezéssel. Pedig annyira nem is volt szűk az a parkolóhely, és a 90 fokos előre beállással szokott a legkevesebb gondja lenni még a tanuló vezetőknek is - a meg nem nevezett férfinak azonban láthatóan komolyan meggyűlt a baja vele. Azzal persze még nem is lenne gond, hogy nagyjából 10 percébe telt, míg sikerült neki kiállnia a parkolóból és elindulni, nagyobb probléma, hogy eközben rendesen leamortizálta a mellette álló autót is, aminek többször nekiment a kétes manőver közben.

Akárhogy is, egyben biztosak lehetünk: nem szeretnénk mellette állni egyetlen bevásárlóközpontban vagy utcai parkolóban sem!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.