Magát is alaposan összetörte

Betonfalon zúzta össze a Lamborghinit a parkolófiú

Negyedmillió eurós kárt okozott egy autóban egy indiai hotelalkalmazott: a Le Meridien előtt, több vendég szeme láttára törte össze a gondjaira bízott luxusautót.

2014.07.11 09:29MTI
Times of India - CCTV screenshot

Negyedmillió eurós (77,6 millió forintos) kárt okozott a parkolásnál egy Lamborghiniben egy indiai luxushotel alkalmazottja.

Arun Kumar nemes egyszerűséggel betonfalnak hajtott az 550 lóerős olasz sportkocsival az újdelhi Le Meridien előtt, több vendég szeme láttára. Az ötcsillagos hotel menedzsmentje minden felelősséget elhárított, a férfit sérülésekkel kórházba szállították.

Az összetört fehér Lamborghini Gallardo fotója a Times of India csütörtöki számában is megjelent. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.