Összekeverték és összeverték a postást

Összeverték az újságkihordót, mert betörőnek nézték

Megszaporodtak a környéken a betörések, ezért a lakók minden gyanús jelre a szokottnál is jobban figyeltek - de túlzásba vitték, mert végül egy ártatlan újságkihordót vettek üldözőbe és vertek össze.

2015.02.13 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/vectorolie

Üldözőbe vették, majd miután utolérték, vascsövekkel verték meg az újságkihordót - áll a vádiratban, amely a 38 éves Rodeo Van Bladel és a 28 éves Matthew Mills ellen készült. A két férfi a San Franciscótól északra fekvő Santa Rosa lakónegyedében támadta meg az újságost, aki egy furgonnal érkezett és elindult az egyik lakóház felé. Nem sokkal az incidens előtt a környéken több betörés is történt, ezért a rendőrség a lakók fokozott figyelmét kérte, és azt is közölték velük, hogy a tettes vélhetően egy furgonnal közlekedik.

Ez volt a veszte a postásnak, aki megpróbált elmenekülni a rátámadó két férfi elől, de nem járt sikerrel: egy közeli utcában a rémülettől nekiütközött egy ott parkoló autónak. Ekkor kiszállt a járművéből és gyalog próbált elmenekülni, de a két férfi utolérte és ekkor folytatták az előzőleg megkezdett verést - közölte a rendőrség. A nyomozás során megvizsgálták a szállító alibijét és úgy találták, hogy semmi köze sincs a környéken történt lopásokhoz.

A két támadót letartóztatták és halálos fegyverrel elkövetett támadással, valamint összeesküvéssel vádolták meg őket, bár a kerületi ügyész tájékoztatása szerint egyelőre még nem továbbították a jelentést az illetékes hivatalba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.