Meleg férfit büntettek a terroristák

Túlélte, hogy kidobták a hetedikről, ezért halálra kövezték

Az utóbbi hetekben leginkább a lefejezős videók révén váltak hírhedtté, ám az iszlám terrorista szervezet más módon is megbünteti az általuk vétkesnek kikiáltott embereket.

2015.02.03 20:00ma.hu
Hét emeletet zuhant a férfi, de azt még túlélte

A szíriai Tal Abyad legmagasabb pontjáról, egy félkész, hétemeletes épület tetejéről lökték ki az ISIS tagjai az 50-es éveiben járó férfit, amit megelőzött egy papírról felolvasott "ítélet", a szír Observatory for Human Rights nevű szervezet szerint a bűne az volt, hogy a férfiakhoz vonzódott. A kivégzésről felvételt is készítettek, ezen látható, hogy a halálra ítélt férfit egy fehér műanyag székre ültették és két álarcos, sötét ruhás férfi fogja közre oldalról, majd egyszerűen megbillentették a székét.

Döbbenetes módon azonban a férfi nem halt meg, sőt, szinte semmilyen komolyabb sérülést nem szenvedett, bár nem világos, hogy az iszlám terroristaszervezet által közzétett képen miért van egy kötött sapka a földön ülő férfi fején, mikor a kilökése előtt még csak egy kendővel kötötték be a szemét. A sajtóbeszámolók szerint azonban nem sokáig örülhetett a szerencséjének, mert amikor a terroristák meglátták, hogy életben van, halálra kövezték.

A hónap elején Irakban szintén a mélybe dobtak egy férfit a fegyveresek, mert homoszexuális volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.