Sokkoló balesetet élt túl a gyalogos

Elképesztő mázlista: darált húsnak kéne lennie, mégis túlélte

Az, hogy elképesztő szerencse, nem fejezi ki mindazt, ami a kínai gyalogossal történt egy kereszteződésben: a két jármű ütközése után elméletileg nem maradhatott volna más belőle, csak darált hús...

2014.11.21 08:00ma.hu

Döbbenetes túlélést örökített meg a kínai Zhejiang tartomány egyik városának kereszteződésében egy térfigyelő kamera, amikor egy személyautó és egy teherautó nagy erővel egymásnak csattant. A gyalogos épp akkor indult volna át az úton, ám ahogy a két jármű összecsapódott és a személykocsi megpördült, a férfit épp közrefogták. Az ütközés utáni első pillanatban joggal hihetnénk azt, hogy az autók péppé darálják a gyalogost, de egészen elképesztő módon ugyanez az ütközés nemcsak megpördítette, hanem el is távolította egymástól a járműveket, amelyek így végül ollószerűen szétnyíltak a férfi mellett.

Az biztos, hogy ő mostantól két születésnapot ünnepelhet az évben...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.