Most egy darabig nem telefonálgathat

Félretárcsázott: rendőrségnek kínálta fel a drogot

A legtöbbször elegendő elnézést kérni, ha véletlenül félretárcsázunk egy telefonszámot, egy új-mexikói nőnek azonban a szabadságába került a hiba: egy rendőrnek akarta eladni a kábítószert.

2015.02.02 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/jannoon028

Hatalmas hibát követett el a drogkereskedelemből pluszjövedelmet remélő új-mexikói nő, amikor nem figyelt oda rendesen a tárcsázásra: feltehetően egy ismerősének akarta felajánlani a különleges lehetőséget egy új szállítmányra, ám véletlenül egy albuquerque-i rendőrségi nyomozó számát ütötte be és neki kínálta megvételre a drogot. A 30 éves Renea Lucero egy korábbi bűncselekmény miatt ismerős volt a nyomozó előtt, ám a rendőr szerint a nő nem jött rá azonnal, hogy nem azt hívta, akit szeretett volna.

A rendőr ezt kihasználva belement a felajánlott találkozóba, majd amikor szemtől szemben álltak egymással, Lucero a melltartójából elővette az eladásra szánt heroint. A tiszt ekkor elővette az igazolványát és letartóztatta a nőt, akinek a tárgyalására később kerül sor. Egyelőre nem ismert, hogy van-e saját ügyvédje - számolt be a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.