Megvolt az esküvő, most nászútra megy a nő

Úgy belefáradt a párkeresésbe, hogy magához ment férjhez

Elérkezett a 40. születésnapja, de még mindig pár nélkül volt a texasi nő, aki megelégelte a dolgot és úgy döntött: ha nincs más, akkor majd saját magához fog férjhez menni. És úgy is tett.

2015.01.28 08:00ma.hu
Fotó: Facebook/Yasmin Eleby

A szerelem bonyolult dolog, néha talán túlságosan is az. Olyannyira, hogy a párkeresés könnyen csődöt mondhat, az ember hiába próbálkozik, valahogy az Igazi mégsem akar megérkezni. De mit tehet egy nő, ha úgy érzi, lassan elfogy az ideje, a Nagy Őt nem találta meg, mégsem szeretne vénlány maradni? Nos, a texasi Houstonban élő Yasmin Eleby sajátos módon tett pontot a dilemma végére: saját magához ment férjhez.

Természetesen a ceremónia csak spirituális szinten zajlott le, törvényesen nem ismerik el a hatóságok a 40 éves nő "frigyét", de ő 38 éves korában egy fogadalmat tett, miszerint ha 40 éves koráig nem talál magának társat, akkor egyedül vonul az oltár elé. Most, hogy a születésnapja elérkezett, és nem állt mellette egy társának nevezhető férfi, Yasmin számára elérkezett a nagy nap, a Houstoni Afroamerikai Kulturális Múzeumban édesanyja vezetésével végigvonult azon a bizonyos szőnyegen.

"Tényleg nincsenek szavaim, hogy megfelelően leírjam a rengeteg érzelmet, amit az elmúlt néhány hétben átéltem. Lenyűgözött a szeretet és a támogatás megnyilvánulása, amelyek megmutatták számomra a szerelem és az élet ünnepét" - írta a nő a Facebook-oldalán. Most egy hosszabb nászútra készül, amelynek célállomásai közt szerepel Kambodzsa, Laosz és Dubai is, mindhárom helyre még ebben az évben elutazik.

Fotó: Facebook/Yasmin Eleby


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.