Egyszer már a fához vonult az oltárral

Feleségül vett egy fát - már megint!

Mivel nem tudta az oltár elé kísérni szíve választottját, az oltárt vitte oda a menyasszonyhoz a perui színész, aki a környezetvédelem jegyében fákkal házasodik.

2014.11.25 20:00ma.hu

Megnősült Richard Torres, a környezetvédelem iránti elkötelezettségéről is ismert perui színész, csupán egy évvel az előző esküvője után, bár az még nem teljesen világos, hogy elvált-e az előző feleségétől vagy inkább a többnejűség felé vette az útját. A híresség mindenesetre ezúttal is egy fát - igen, jól olvassák, egy fát! - választott hitveséül, de míg tavaly Buenos Aires egyik parkjában mondta ki a boldogító igent, addig most a Bogotai Nemzeti Parkban állt oda a szépen felöltöztetett ara mellé, akit a ceremónia végén természetesen hitvesi csókkal is köszöntött.

Torres azt mondta, a szertartás egy kísérlet arra, hogy felhívja a figyelmet a környezetvédelmi kérdésekre, és reméli, hogy szerte a világon az emberek jobban oda fognak figyelni azokra a környezeti problémákra, amelyekről - és amelyek ellen - mi magunk is tehetünk. Sőt, felhívta a lázadó kolumbiai forradalmi fegyveres erők figyelmét, hogy változtassanak a tevékenységükön és a háborúzás helyett inkább ültessenek fát - jelentette az NBC.

Arról nem beszélt a színész, hogy jövőre is keres-e magának egy új asszonyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.