Nagy lagzit csaptak

Csalódott a férfiakban, kutyájához ment feleségül a nő

Azt mondta, a férfiakkal nem volt szerencséje, ezért inkább kutyájának esküdött örök hűséget egy angol nő. Igaz, a ceremónián kissé felcserélődtek a szerepek: a menyasszony volt feketében, a "vőlegény" fehérben.

2014.03.10 15:31ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy brit nő azt mondja, megtalálta álmai férfiját, csak egy egészen aprócska gond van vele: négy lába van és beszéd helyett többnyire ugatással fejezi ki gondolatait. A 46 éves Amanda Rodgers mégis boldog, mert úgy érzi, Sheba nevű kutyájában őszinte társra lelt. Épp ezért a hétvégén romantikus szertartás keretében esküdött örök hűséget az ebnek, és senki sem emelt szót ellene, pedig nagy lagzi volt: az eseményen mintegy 200 fő vett részt. Az egyszer már elvált nő fekete ruhát viselt, míg vőlegényére hagyományos fehér menyasszonyi ruhát húzott - az nem derült ki, hogy miért cseréltek szerepet a nagy nap örömére.

"Sheba évek óta az életem része, mindig megnevettet és megnyugtat, amikor lehangolt vagyok. El sem tudnék képzelni nála jobbat élettársként" - idézte az újdonsült "feleséget" a Daily Mirror. Az asszony 20 évvel ezelőtt egyszer már megházasodott, akkor egy emberi férjet választott magának, de mint mondta, nem jött be a házasság, és azóta sincs szerencséje a férfiakkal. A nevét viszont nem változtatja meg, marad a lánykori változatnál - jelentette ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.