"Csak egyszer történt!"

Sokkolta a talált videó: kutyájával szexelt a nő barátja és lefényképezte

Nem tudni, hogy csak ártatlan kíváncsiság vezérelte-e a fiatal lányt, vagy valami gyanakvás vezette a kezét, amikor elkezdte a barátja telefonját nézegetni, de aligha számított arra, amit talált.

2014.02.14 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Amikor a fiatal lány megnézte a barátja telefonját, kis híján sokkot kapott: az egyik fényképen a fiatal férfit látta, amint egy staffordshire bull terrierrel szexel. Az angliai Lincolnshire körzetben, Louthban élő Wayne Bryson a rendőrségnek nem tudott magyarázatot adni a perverz viselkedésére, bár váltig bizonygatta, hogy csupán egyetlen alkalommal történt meg.

A 19 éves fiatal beismerte, hogy saját használatra kannabiszt termel, de a rendőrség nem célzott rá, hogy ennek van-e köze a zoofíliához. A férfi óvadék ellenében most szabadlábon várhatja az ítéletet, de kikötötték, hogy nem mehet állatok közelébe felügyelet nélkül - számolt be a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.