Későn vették észre

Pucér nő ugrott a koncertező zenekarra - rendőrök vitték el

Amikor meglátták, már késő volt: az anyaszült meztelen nő felugrott a színpadra és ráugrott az egyik zenész hátára. A biztonságiak rángatták le, most a rendőrök vigyáznak rá.

2015.01.13 08:00ma.hu
Fotó: Facebook/Keys N Krates

Tettének oka nem derült ki, de a közönség egyértelműen őrültnek titulálta a nőt, és nem is ok nélkül: az ismeretlen, bár szemtanúk elmondása szerint kifejezetten mutatós nő anyaszült meztelenül rohant fel a színpadra egy teltházas koncert kellős közepén. Az incidens szombat este történt a floridai Tampában, ahol a Keys N Krates nevű, elektronikus zenét játszó zenekar adott koncertet, állítólag egyébként olyan profin kezelték a váratlan helyzetet, hogy csak egyetlen ütemet hagytak ki, aztán minden ment tovább, mintha mi sem történt volna.

A nő felugrott a színpadra, kikerülte a zenekar turnémenedzserét, majd a DJ-pult alatt átcsusszanva felugrott a zenekar egyik tagjának a hátára - számolt be a Tampa Tribune című lap. A banda később feltöltötte a képet a Facebook-oldalára is, majd a többi közösségi oldalon is nagy visszhangot váltott ki az eset. Bár az együttes Instagram-oldalán egy hivatalos fotó is megjelent, melyen a show előtt láthatók egy gyorsétterem előtt a tagok, alighanem nem ez lesz a koncert legemlékezetesebb fotója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.