Exférjéhez próbált bejutni a nő

Falon keresztül mentették a pucéran kéménybe szorult nőt

Azt gondolta, pucérra vetkőzve könnyebben le tud csúszni a kéményen keresztül és bejuthat a válófélben lévő férjéhez, de félúton beszorult a nő, így végül a tűzoltókat kellett hívni.

2015.01.05 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/adamr (Képünk illusztráció!)

Egy 30x30 centis kéményen lecsúszni még a nagyon vékony és nagyon rugalmas akrobatáknak is csak sok gyakorlás után sikerülhet, hát még annak, aki sosem próbálta! Egy 35 éves, épp válófélben lévő feleség mégis úgy gondolta, megpróbálkozik vele, így akart bejutni a volt férje otthonába. Hogy könnyebben elférjen a szűk kürtőben, még a ruháit is levette, de hiába: félúton bizony keserűen állapította meg, hogy nem tud tovább csúszni, viszont már visszafelé sem volt menekülés.

Így aztán nem volt más választása, megszégyenülve kezdte szólongatni a férjét, aki a hangokat hallva megkérdezte: "hol vagy?", mire azt a választ kapta, hogy "csapdába estem a kéményben". A megdöbbent Tony Hernandez, akinek a 35 éves nővel 3 közös gyermeke van, fogta magát és felmászott a tetőre, hogy megpróbálja felülről kiszabadítani az exnejét egy kötél segítségével, de az asszony túl nehéznek bizonyult, Hernandez pedig kis híján leesett a tetőről. Ezért aztán utolsó lehetőségként a 911-es segélyhívót tárcsázta, ami után röviddel meg is jelentek a tűzoltók.

A kaliforniai Woodcrestben történt kínos esetet a kandalló kibontásával tudták megoldani, kivertek néhány téglát belőle, aztán meglátták a beszorult, csupa korom nőt, aki megszégyenülve, és persze anyaszült meztelenül mászott ki a mentőcsapat által ütött résen - jó kétórányi szorongás után. Az eset után Hernandez még kevésbé akarja a volt nejét akár a maga, akár a gyerekei közelében tudni, amit meg is lehet érteni, ráadásul a tönkretett kandalló miatt is igencsak morcos lett - számolt be a Daily Mirror. "Nem szeretem, ahogy viselkedik vagy amit csinál. Ez nem tesz jót a gyerekeknek" - magyarázta a férj.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.