Többször összeomlott

Hujber Ferencet az intenzíven ápolják

Életmentő gépekkel figyelik a színészt a Nyírő Gyula kórház intenzív osztályán - még mielőtt túl késő lenne.

2015.01.03 09:25ma.hu

Mint azt a Blikk megtudta, a színész szilveszter éjjelén lett rosszul, azóta tartják a klinika intenzív osztályán. A cikk szerint Hujbernek több lelki, egészségügyi problémája is volt az elmúlt esztendőben. A nyáron Bajor Imre halála borította ki, ekkor gyászában és elkeseredésében fényes nappal a nyílt utcán egy parkolóban a földre ülve ordítozott, cigarettázott és ivott. A színész ezzel saját magát is veszélyeztette, hiszen már a második bőr alá ültetett kapszula volt a testében, amit vállalt alkoholizmusa megfékezését szolgálta.

Majd októberben stressz okozta idegi fáradtság miatt vonult be önként a kórházba, éppen akkor, amikor felesége, Cinthya mindenórás volt második gyermekükkel. December végén pedig fellépése előtt lett rosszul, elment a hangja, és mentőt kellett hívni hozzá. Egy injekcióval ugyan rendbe tették, de antibiotikumos kezelést írt elő számára az orvos.

Hujber Ferencet természetesen nem még a Blikk sem tudta elérni: telefonja kikapcsolt állapotban van, az intenzív osztályon pedig nincs látogatás. „Ferinek keringési rendellenesség miatt teljes kivizsgálásra volt szüksége, jelenleg valóban az intenzív osztályon fekszik” – erősítette meg a lapnak Cinthya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.