Rengeteg nevetés vezetett az első csókig

Sokáig vártak, de végül elcsattant a csók Détár Enikő és Hujber Feri közt

Nagyon sok nevetés előzte meg, de végül mégiscsak elcsattant az első forró csók Détár Enikő és Hujber Feri közt - és valószínűleg még sok fogja követni. Drukkolunk, hogy így legyen!

2014.04.16 14:15ma.hu

Détár Enikő és Hujber Ferenc egy párt alakít A kaktusz virága című zenés darabban, ahol a fogorvost és asszisztensét játszó két színész végzetesen egymásba szeret.

A két ismert színész életében először alakít szerelmes pár, a mára már klasszikussá vált színdarabot ezúttal a Bánfalvy Stúdióban mutatják be. A történet egy fogorvosról és annak asszisztenséről szól, akik bár nem alkotnak egy párt, mégis úgy viszonyulnak egymáshoz, mint férj és feleség, egymás hosszas kerülgetésének mégis csak a darab végére születik meg az eredménye, a nagy egymásba szeretés.

A darabot egy csókjelenet zárja, ám ez a próbákon többnyire nevetésbe fulladt.

Fotó: Positive

Azért gondoltunk Hujber Ferencre a darab kapcsán, mert a Nagy Duettben brillírozott, sőt egy másik musicelben, a Madách Színházban is zseniálisan szerepel. Úgy tűnik, az éneklés mostanában megtalálja őt. Détár Enikő pedig szintén fürdőzik a szerepben. Mintha kicserélték volna, felszabadult, vidám és élvezi az életet” – mondta a darab producere, Bánfalvy Ágnes, aki megjegyezte, az április 26-i budapesti premieren egészen új köntösben: áthangszerelve, élő jazz zenekarral, vokállal, táncosokkal csendül fel A kaktusz virága.

A RaM Colosseum pedig nagy örömmel adott helyet a színdarabnak.

Akárcsak Stéphanie, úgy én magam is elég fegyelmezett életet élek. Én azonban a szélsőségeimet a színpadon élem ki, és nem a civil életben” – tette hozzá Détár Enikő, aki szerint A kaktusz virága egy nagyon izgalmas történet, amit rengeteg humorral, nagy szenvedélyekkel és nagyszerű zenével tálalnak a közönségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.