Megelégelte a zsémbeskedést a gyilkos

Baltával fejezte le az anyját: a házimunka volt az oka

Egy baltával támadta meg az anyját és lefejezte őt a férfi, miután megelégelte, hogy a nő állandóan "piszkálja" a házimunka miatt. A gyilkosság szilveszter éjjelén történt.

2015.01.02 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/scottchan

Már két napja tervezgette, hogy megöli az anyját, de végül szilveszter napján telt be a pohár, ekkor ragadott fejszét a férfi és fejezte le vele a nőt, aki állítólag egyfolytában piszkálta őt. A zsémbeskedés oka néhány doboz volt, amit a 23 éves Christian Gomeznek el kellett volna pakolnia. A floridai Oldsmarban élő férfi beismerte a gyilkosságot, miután a gyanúsított 26 éves bátyja szerda este 7 után rátalált anyja, a 48 éves Maria Suarez Cassagne fejére a ház mellett álló kukában - mondta el Elizabeth Brady seriff hadnagy.

A kihallgatáskor Gomez elmondta, hogy már két napja fontolgatta a gyilkosságot, mert unta, hogy anyja nem hagyja békén a dobozok miatt. Letartóztatása előtt épp biciklizett, és megpróbált ellenállni a rendőri intézkedésnek. Most elsőfokú gyilkosság vádjával van előzetes letartóztatásban - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.