Rendesen szétkaszabolta az új autóját

Fejszével esett neki a kocsijának - ki nem találná, miért!

Egyetlen ép elem sem maradt a szinte vadonatúj Fiaton, amit tulajdonosa egy fejszével formált át egy peches reggelen. A kocsi aznap nem akart beindulni, de ez csak az utolsó csepp volt.

2014.11.06 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/scottchan

Totálkárosra törte az újonnan vásárolt Fiat 500-as autóját egy könyvelő az észak-olasz Lissone városban, miután egy reggelen a kocsi nem akart beindulni. A 35 éves Spartaco Capon azért vette az autót, mert elege lett a megbízhatatlan tömegközlekedésből, ami miatt nem múlt el úgy egyetlen hét sem, hogy ne késett volna el a munkahelyéről. Amikor a főnöke már többször megszidta ezért, úgy döntött, jobban jár, ha vesz egy autót és ezentúl azzal megy a munkába - csakhogy még egy hetes sem volt az autó, amikor egy reggelen hiába próbálta beindítani, a járgány megmakacsolta magát.

Caponnak pedig ettől elborult az agya. Fogta a baltát és bosszúból addig ütötte az őt cserbenhagyó kocsit, amíg annak minden darabján bosszút nem állt, végül a rendőrök állították le őt. A járőröket a szomszédok értesítették, akik egyszerű vandalizmusnak hitték a férfi tombolását, annál is inkább, mert a vagdalkozás közepette a férfi nem tudta bebizonyítani - vagy egyszerűen csak nem akart foglalkozni ilyesmivel -, hogy a kocsi valóban az övé.

Bizarr módon a vandál tettnek mégis pozitív hatása lett: a túlzott munkahelyi stressz után, ami fokozatosan vezetett a dühkitörésig, most a férfit a helyi klinika pszichiátriai osztályára vitték, ahol a legnagyobb nyugalomban kezelik. Hogy mi lesz a sorsa, azt egyelőre még nem tudni, az orvosok is további vizsgálatokat terveznek, hogy kiderüljön, csupán egyszeri idegkimerültség vezetett a baltás kaszaboláshoz, vagy a férfinak egyéb, eddig rejtett mentális problémái is vannak. Egyelőre bíznak abban, hogy néhány napnyi pihenés jót fog tenni, de a kocsinak már biztosan vége - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.