Ne próbálja ki otthon!

Kegyetlen bosszú: paprikaspray a vécépapírra, a hatás garantált!

Elege lett a fiatal nőnek abból, hogy a barátja rendszeresen megtréfálta őt, és úgy döntött, revansot vesz a sorozatos heccelésekért. Csakhogy a bosszú túl erősre sikerült. Mondhatni: csípősre.

2014.12.09 22:00ma.hu

Nem tudjuk, mit követett el a szerencsétlen flótás, amiért ezt a büntetést érdemelte, de bármit is tett, kamatostól és főleg töményen kapta vissza. Barátnője azt mondta, elege lett a férfi folyamatos csínytevéseiből, ezért kegyetlen bosszút eszelt ki: paprikasprayjel fújta le a vécépapírt, aztán már csak türelmesen kellett várnia, míg Cenek hazaért és elment a vécére. Amikor a nő látta, hogy már jó ideje bent trónol, tudta, hogy eljött az ő ideje, ezért beélesítette a telefont és a kombinált fényképezőgép videóját is, hogy a revans egyetlen pillanatát se mulassza el.

Fotó: YouTube

Nem kellett sokáig várnia: Cenek hamarosan nyöszörögve, a sajgó hátsóját markolászva tántorgott ki a mellékhelyiségről. Barátnője egyre hangosabb kuncogásából nem volt nehéz rájönnie, hogy a pokoli égés nem valami fatális véletlen műve, aztán a nő be is vallotta, hogy ez bizony a jóvátétel minden korábban elszenvedett átverésért.

Miközben a férfi egyre jobban szenved, és közben azért könyörög a barátnőjének, hogy hagyja abba a filmezést, úgy tűnik, a nőnek megesik a szíve a párján, kifejezetten sajnálkozva kér elnézést, és többször is megismétli, hogy fogalma sem volt, hogy ennyire borzasztóan fog majd fájni. Aztán felajánlja, hogy hoz egy kis jeget. Jó ötletnek tűnik, és alighanem tényleg enyhíthetné is a férfi kínjait - ha nem kezdődne egy második felvonás, egy újabb adag paprikaspray kifújásával, ami az olvadó jéggel még szét is folyik a férfi bőrén.

Szerencsére a végén a fickó megtalálja a hatékony ellenszert, de azt nem tudjuk, hogy a kapcsolatuk túlélte-e a megpróbáltatásokat, vagy esetleg a későbbiekben még jobban eldurvul majd a helyzet... Ja, és egy figyelmeztetés: tényleg ne próbálják ki otthon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.