Perlekedés

Lovasfogat és paprikaspray - a szélvédő bánta

Lovasfogat állta útját egy személygépkocsinak egy mosonmagyaróvári társasház udvarán.

2014.08.25 12:35ma.hu
Fotó: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. augusztus 21-én 12 óra 40 perckor érkezezett bejelentés, hogy Mosonmagyaróváron egy gépkocsit megrongáltak - írja a police.hu.

A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy társasház udvarán alakult ki hangos szóváltás és tettlegesség a lakók között. A vitában érintettek felek a közös használatú autókihajtón különböztek össze.

Egy udvarban lakó férfi felelősségre vonta lakótársát, hogy a kapuban hagyott lovasfogata miatt nem tud kijárni, aki viszont állatai elleni támadásnak hitte a szomszédja járművének megindulását. A járművet vezető férfi többször felszólította a hintón lévőket, hogy álljanak félre, azonban ők fogatukkal ennek nem tettek eleget és a kiabálások után a „bakról” leszállva a kisteherautó első szélvédőjét betörték illetve a sofőrt megütötték. A járműben tartózkodó férfi védekezésképpen a nyitott ablakon egy paprika spayval kifújt, hogy a támadókat elriassza.

A rendőrök a helyszínről egy 49 éves és egy 32 éves mosonmagyaróvári férfit állítottak elő a Rendőrkapitányságra. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az elsődleges adatok alapján garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.