Paprikaspray-vel fújta le a támadóit

Megfutamította a rablókat az idős asszony

Zsákmány nélkül menekült el az a két rabló, akik rátörték az ajtót egy idős buji asszonyra kedd éjjel, de a nő egyiküket lefújta paprikaspray-vel.

2012.01.18 11:15havariaPress

Két férfi törte rá az ajtót egy idős buji asszonyra, kedd éjjel, majd a földre teperték és pénzt követeltek tőle. Az egyik támadó lefogta az asszonyt, míg a másik értékek után kutatott a házban. A dulakodás során az idős nőnek sikerült támadóját lefújnia paprikaspray-vel, így végül mindkét rabló zsákmány nélkül menekült el a házból. Az asszony ekkor szólt a szomszédoknak, akik értesítették a rendőrséget.

A széleskörű adatgyűjtés során sikerült beazonosítani és elfogni a két támadót, egy 32 és egy 26 éves helyi férfit. Egyikük szeme láthatóan be volt pirosodva. A két férfi kihallgatása jelenleg is folyamatban van, de egyikük már beismerő vallomást tett. A rendőrség a két rablót őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.