Elrendelték a nyomozást

Halott asszony a lakásban - Sok a gyanús körülmény

Vasárnap bakonycsernyei lakásában holtan találtak egy 86 éves asszonyt. A körülmények között több mindent gyanúsnak talált a rendőrség a szemle során.

2012.01.18 10:27ma.hu

A haláleset megnyugtató vizsgálata érdekében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság elrendelte a nyomozást.

A szakértők bevonásával megindított közigazgatási eljárás során nem lehetett egyértelműen kizárni, hogy az idős asszony bűncselekmény áldozata lett. Ugyanakkor több olyan gyanús körülményt tárt fel az eddigi eljárás, amelyek tisztázását fontosnak tartja a hatóság.

Fentiekre tekintettel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya elrendelte a nyomozást emberölés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.