Halálra sebezte egy ló

Nagyot kaszált a lovin, aztán belehalt az ünneplésbe

Megtalálta a szerencse a lóversenyen fogadó férfit, de csupán egy pillanatig örülhetett a nyereményének, mert a nagy ünneplésbe belehalt: elsodorta egy másik lovas.

2014.11.27 08:00ma.hu
Fotó: LiveLeak

Tragédia lett a győzelmi mámorból, miután az egyik fogadót elsodorta egy később befutó ló. Az ismeretlen férfi a pálya szélén állt, akárcsak a tömeg többi tagja, és izgatottan várták a befutót. A jelek szerint az a ló érkezett elsőként célba, amelyikre a férfi is fogadott, ő ugyanis boldogan ugrott egyet a levegőbe a ló elhaladása után - egyenesen a feléje száguldó második helyezett elé, amelyik akkora sebességgel csapta el, hogy a férfinak semmi esélye nem volt az életre.

A felkavaró felvétel az egyik videómegosztó oldalra került fel, az eset a mexikói Paraíso városában történt. A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.