Nem hatotta meg a főnököt a rákos betegség

Kirúgták a munkahelyéről, miközben épp a rákját műtötték

A rák diagnózisa önmagában is rémisztő és nehéz talpra állni utána, ám még nehezebb, ha az ember a kezelések végeztével megtudja, hogy miközben ő az életéért küzdött, a munkahelyéről kirúgták.

2014.11.25 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/arztsamui

Hat hét betegszabadságra ment a fiatal fiú, mert az agyát és a gerincét érintő rákos daganatot kellett megműteni neki, ám miután a lábadozási időszak végén vissza akart menni a munkahelyére, a főnöke csupán annyit közölt vele, hogy már betöltötték a helyét. A 19 éves Jonathan Larson futárként dolgozott a chicagói Rosebud étteremben, és a műtét előtt annak rendje-módja szerint szólt is a főnökének, hogy egy időre most távol marad.

"Nem, én már egy másik futárt vettem fel. Most menj el, el kell intéznem néhány telefonhívást" - állítólag ezzel rázta le a főnök a döbbent tinédzsert, aki azóta nem is szeretne visszamenni arra a helyre dolgozni, de egy bocsánatkérést mindenképp elvárt volna az érzéketlen menedzsertől. "Nem ez a legjobb módja annak, hogy jobban érezzem magam" - tette hozzá.

Az étterem vezetősége nem reagált a hírre, a Metro című lap szerint arra hivatkoztak, hogy az eset az alkalmazott és az ő bizalmas ügyük, de ígérték, hogy kivizsgálják a történteket. Szerencsére - bár ettől teljesen függetlenül - Larson időközben már majdnem teljesen felépült a betegségből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.