Nem gyógyul a kis beteg

Kállay-Saunders András rémálmának nincs vége, újra orvoshoz került

Kállay-Saunders András legutóbbi koncertje után lett nagyon rosszul, kórházba került, ahol kiderült, hogy komoly gond van a hangszálaival, a helyzet pedig nem javul...

2014.11.09 12:00ma.hu

"Kedden a koncertem után nagyon beteg lettem és kórházba kerültem" - tudatta még november 6-án Facebook-közösségével Kállay-Saunders András, aki rendkívül szerencsésnek tartja az esetet, mert az őt ellátó szakember a biztonság kedvéért a torkát is ellenőrizte.

Ekkor történt az, ami minden énekes rémálma: kiderült, hogy a hangszálai olyan rossz állapotban vannak, hogy ha később veszik észre, akár menthetetlen is lehetett volna a hangja.

A sztár gyógyulása érdekében le is mondott minden fellépést, interjút a következő két hétre, mert az orvos eltiltotta a beszédtől is. "Ebből az egészből tanultam egy nagy dolgot, mint énekes, nekem kell mondani, mikor sok már, mikor kell pihenni, mert más nem fog soha figyelni az egészségemre, mint saját magam."

A kórházban még azt hitte, hogy két hét múlva ott folytathatja, ahol abbahagyta, de úgy tűnik, hogy a helyzet nem javult, még mindig nem sikerül a gyógyulás útjára lépnie, ezért vissza is kellett mennie az orvoshoz, így minden bizonnyal további hetekre lesz szüksége ahhoz, hogy teljesen felépüljön.

"Antibiotikumon, meg mindenen vagyok, ami létezik. Most végre egy jó orvoshoz kerültem. Minden bajom volt/van. Vírust is elkaptam" - összegezte a vele történteket Kállay-Saunders András.

Így védi torkát és hangszálait az énekes - fotó: Kállay-Saunders András Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.