Eltömődött a légszűrő

Felrobbant a vécétartály, meghalt egy 10 éves kisfiú

Bizarr baleset ért tragikus véget egy indiai nyilvános vécében, amikor egy 10 éves kisfiú a dolga végeztével meghúzta a tartály zsinórját. A fertőtlenítő rendszer robbanása megölte a gyermeket.

2014.11.04 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/winnond (Képünk illusztráció!)

Súlyos fejsérülést szenvedett, amibe később belehalt egy 10 éves kisfiú, aki egy nyilvános vécét akart lehúzni, de az felrobbant. A gyermek az indiai Thane-ben játszott a barátaival, aztán este 8 körül bement a közeli nyilvános vécére, hogy elvégezze a dolgát. Ám amikor le akarta húzni a vécét, a sarokban lévő szeptikus tartály felrobbant, és a lerepülő fedél épp a kisfiú fejét találta el.

A robbanás okát nem kellett sokáig keresni: a szellőzőnyílást hatalmas kupac szemét zárta el, ezáltal a tartályban nagy mennyiségű gáz halmozódott fel, és amikor a kisfiú működésbe hozta, a túlzott nyomástól felrobbant az egész - idézte Santosh Kadam karbantartót a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.