Nem rázta meg az életveszély

Bámulatos megmenekülés: 5 sávon sodródott keresztül, aztán tovaszáguldott

Az eső utáni nyirkos út is közrejátszott, de a rosszul megválasztott sebesség sokkal inkább ludas abban a... miben is? Hisz tulajdonképp baleset nem történt, csoda viszont igen.

2014.11.03 08:00ma.hu
Fotó: YouTube

Döbbenetes másodperceket rögzített egy autó fedélzeti kamerája a Washington állambeli Kentben, nem messze Seattle-től. Az igazi meglepetést nem is maga a manőver okozza, amit az ismeretlen autós bemutat, hanem sokkal inkább az, hogy közben senki sem sérült meg. A kocsisor épp elindult egy lámpás kereszteződésből, amikor a merőleges útról egy sportkocsi kanyarodott melléjük, és nem igazán vette komolyan, hogy a korábbi esőzés miatt még igencsak nedves és csúszós az út.

Szemmel láthatóan az volt a célja, hogy még azelőtt besoroljon az autók elé, mielőtt azok felgyorsulnának, csakhogy a rosszul megválasztott sebességtől a kocsi kerekei kipördültek, az autó 90 fokban bepördült a gyorsítósáv mellett haladó dupla kocsisor elé, aztán a csúszás tovább folytatódott, át a szemközti sávba, ahol szintén két sorban érkeztek az autók. Pár métert úgy haladt a vakmerő sofőr, aztán sikerült visszakormányoznia a kocsit az eredeti sávba, ott pedig alaposan a gázra lépett és egy pillanattal később már nyomát se lehetett látni.

Az őrangyalai aligha unatkoznak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.