Kamera rögzítette a rémisztő balesetet

Drámai: beragadt a gázpedál, fa állította meg a taxit

Megrázó másodperceket rögzített a taxiban felszerelt kamera a sofőr szemszögéből: a kocsi gázpedálja beragadt és a taxis nem tudta elkerülni az ütközést. VIGYÁZAT, FELKAVARÓ!

2014.06.24 08:29ma.hu
Fotó: YouTube

A dermesztő baleset Dél-Korea egyik többsávos, általában nagy forgalmú útján történt, ezúttal szerencsére viszonylag kevés autó állt a piros lámpánál, amikor a sofőr rájött, hogy a gázpedál ismeretlen okból beragadt és a kocsit nem lehetett lefékezni. A felvételen, amit a kocsiban felszerelt kamera nemcsak képpel, de hanggal is rögzített, jól hallható, ahogy a vezető egyre rémültebben mondogatja, hogy "óó, ó!", majd amikor még mindig teljes sebességgel hajtanak be a pirosnál sorakozó kocsik közé, az utas is felsikoltott.

Az autó végül egy fánál állt meg, az eleje és a szélvédője teljesen összetört, az autóban ülők állapotáról viszont nem lehet biztosat tudni, csupán sejthető, hogy túlélték, mert a háttérből a nyöszörgésük hallatszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.