Megpróbálta eltitkolni a balesetet

Dzsippel ment a házba a hároméves fiúcska

Csak néhány percre maradt felügyelet nélkül a hároméves pelenkás, de ez elég volt ahhoz, hogy elkösse a ház előtt álló dzsipet és összetörje a szomszéd házát. Aztán leült mesét nézni.

2014.07.29 13:29ma.hu
Fotó: YouTube

Csak egy pelenka volt a hároméves kisfiún, amikor kiszökött a házból, beült a nagynénje ott álló dzsipjébe, és ott addig piszkálta a különböző alkatrészeket, míg ki nem rúgta a sebességváltót, amitől a kocsi meglódult és az enyhén lejtős utcán legurulva belecsapódott a szomszéd házába. Egy szemtanú alig akart hinni a szemének, amikor meglátta a vezetőülésből előmászó gyereket, aki se szó, se beszéd, visszaszaladt a házukba, majd leült a kanapéra és úgy nézte ott a mesét, mintha semmi sem történt volna.

A gyermek édesanyja, a 22 éves Brennan Pennington az oregoni Myrtle Creek rendőrsége szerint épp a fürdőszobában volt, amikor a kisfiú kiszökött, és mire kijött, a fiúcska már békésen üldögélt a nappaliban. Ez azonban nem mentette fel a gondatlan anyát az alól, hogy a rendőrség beidézze, a vád a gyermekfelügyelet elmulasztása - számolt be a Metro című napilap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.