Buli a mentorokkal

Keményen készülnek a versenyzők: X-élet a próbák után

Hatalmas munka zajlik a hét minden napján, hogy az X-Faktor versenyzői minél tökéletesebb produkciókkal álljanak ki szombatról szombatra a színpadon. De mi történik akkor, amikor végre jut idejük egy kis kikapcsolódásra?

2014.11.01 18:18ma.hu

Énekóra, táncóra, próba, énekóra, táncóra, próba – és ezt a végtelenségig folytathatnánk. A mentor attól mentor, hogy nemcsak az énekesek hangjával foglalkozik. Az idő előrehaladtával Szikora Robiék egyzserre jelentik számukra a menedzsert, a pszichológust, apukát-anyukát, a dalai lámát... és még ki tudja, kicsodát.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.