A láb megkerült, a tolvajt még keresik

Ellopták a lábát, miközben énekelt - órákkal később került elő

Egy focimeccsen szurkolt a kedvenc csapatának, amikor odalépett egy szemmel láthatóan részeg nő és se szó, se beszéd, felkapta a kerekesszékes férfi lábát és elsétált vele.

2014.10.14 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/artur84

Ellopták egy tolószékes férfi műlábát a philadelphiai Lincoln Financial Field közelében, amikor a férfi a kedvenc csapatának indulóját énekelte. A Tampa Tribune beszámolója szerint a vietnámi háborús veterán a Philadelphia Eagles vasárnap esti összecsapását készült megnézni a New York Giants ellen, és a tolószékben ülve lecsatolta a műlábat. Már épp készült indulni, amikor este fél 9 körül odalépett hozzá egy 20-as éveiben járó, erősen ittas nő, felkapta a férfi lábát és elment vele.

"Azt akarom, hogy boruljon térdre és imádkozzon Istenhez, hogy ez ne történjen meg vele, hogy ne legyen beteg vagy fogyatékos" - mondta Sonny Forriest Jr., bár hozzátette, hogy azért is kéri a mindenható segítségét, hogy a nő az agyát többre is használja, mint a sörös vagy likőrös üvegeken való gondolkozásra. A rendőrség néhány órával később, hajnali 1 óra környékén az egyik metróállomáson megtalálta az ellopott lábat, ezért most kikérték a philadelphiai közlekedési vállalat felügyeleti videóit, hátha látható rajta a tolvaj és az alapján ki tudják deríteni a személyazonosságát.

Az elsődleges vizsgálatok alapján a lopáshoz nemcsak a férfi által látott nőnek, hanem másik kettőnek is köze van. Az nem derült ki, hogy elfogásuk esetén milyen büntetésre számíthatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.