"Gyorsabban futok bármelyik barátomnál!"

Kifordított lábakkal született, most mégis gyorsabb bárkinél

Amikor meglátták az újszülött kislány lábait, az orvosok azt mondták, nem valószínű még az sem, hogy valaha képes lesz járni. Most, felnőttként azt állítja, bármelyik barátját leelőzi futásban.

2014.10.07 14:23ma.hu
Fotó: YouTube

Kezei és lábai is torzak, de az orvosok mégis inkább az utóbbiak miatt aggódtak, amikor Wang Fang a '80-as évek elején megszületett. A kínai Chongqing városban élő, most már a 30-as éveiben járó nőről a születése után mindenki azt gondolta, hogy soha nem fog tudni még járni sem, lábai ugyanis fordítva fejlődtek ki, valahogy úgy, mintha a csípőjénél levágták volna őket és aztán 180 fokot fordítva rajta visszavarrták volna. További érdekesség, hogy nemcsak az okoz nehézséget, hogy a nő lábujjai hátrafelé néznek, de még a lábfej is fejjel lefelé fordult, az ujjain ugyanis a körmei alul vannak, a talp felőli oldalon.

Wang Fang azonban azt mondja, ő sosem gondolt magára nyomorékként, és ez a bizarr rendellenesség semmiben nem akadályozza a hétköznapok során. Sőt, a pincérnőként dolgozó nő azt mondja, gyorsabban fut, mint a barátai. "Semmi ok nincs arra, hogy a fogyatékosok közé soroljanak be" - jelentette ki. "Olyan vagyok, mint bárki más, kivéve persze, hogy a cipőmet visszafelé hordom" - mondta a furcsa nő, akinek a fia már normális lábakkal született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.