Felfedezte a zenetévé a Wellhellót

Fluor Tomi új formációban is bizonyít

Hirtelen robbant be a köztudatba a Rakpart című szám, és a Wellhello nevű formáció azóta is vezeti a magyar zenetévé listáit. Fluor Tomi bandája a VIVA októberi felfedezettje.

2014.10.05 12:00ma.hu

Szeptemberben indult útjára a legnagyobb nemzetközi zenecsatorna hasonló nevű kezdeményezésének mintájára a VIVA PUSH című "mozgalom", amelynek célja, hogy elsősorban helyi feltörekvő előadókat ismertet meg szélesebb közönséggel, többek között speciális tartalmak és emelt számú klipjátszás és online felületeken való részvétel segítségével. A StadiumX után októberben Fluor és Diaz új projektje, a Wellhello a magyar zenetévé felkaroltja.

A kezdeményezésnek nemzetközi fronton többek között olyan előadók köszönhetik sikereiket, mint John Newman, Lorde vagy Iggy Azalea. A Wellhello Fluor és Diaz új formációja, amely kedvéért a közeljövőben minden más projektjét félreteszi a két előadó. Rakpart című debütáló számuk hirtelen robbant be a köztudatba, és több hete number one a hazai listákon.

Fotó: VIVA

Az újdonsült VIVA PUSH-felfedezett formáció története már régebbre nyúlik vissza: az előadók közel 9 éve ismerték meg egymást egy Animal Cannibals által szervezett táborban, Diaz írta a „Képkockák” és a „Felébredni máshol” című Fluor számok zenéjét. A sok pozitív visszajelzés és a kellemes közös munka után egyértelmű volt számukra, hogy együttműködésbe kezdenek.

Őszintén mondhatom, hogy a Rakpart című dal igazi szerelemgyerek, csak lelkesedéssel tudok róla beszélni. A forgatás elég fárasztó volt, mindent beleadtunk, 2 napig tartott, reggeltől estig. Elképesztően jó hangulat volt végig, vidám és profi társasággal, kedves, gyönyörű lányokkal dolgoztunk, ki ne élvezné ezt?”– árulta el Fluor első klipjük születéséről, amely a nyolcvanas évek VHS-korszakát idézi.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy ránk gondolt a VIVA TV, megerősíti, hogy érdemes ezzel foglalkoznunk, örülünk, hogy így még több emberhez eljuthat a zenénk. Jelenleg a zenekart állítjuk össze, szeretnénk, ha minél inkább élő hatása lenne a fellépéseknek. Az első koncertünk szilveszterkor lesz, de addig még több dalunk is napvilágot lát klip vagy lyrics video formájában” – mesélt Fluor a jövőbeli terveikről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.