YouTube-on keresi a rendőrség az elkövetőt

Banánnal rabolta ki a kisboltot

Egy darab banánt dugott a zsebébe a rabló, azzal fenyegette meg az eladót, hogy megöli, ha nem kapja meg az aznapi bevételt - most meg a rendőrség a biztonsági kamera felvétele alapján keresi az elkövetőt.

2014.09.18 22:00ma.hu
Fotó: YouTube/Philadelphia Police

Alkalom szüli a tolvajt - tartja a mondás, és az alábbi felvételt elnézve nagyon úgy tűnik, hogy ez a tolvaj tényleg hirtelen ötlettől vezérelve rabolta ki a philadelphiai üzletet. A rendőrség egyelőre nem tudta elkapni az elkövetőt, ezért az internet közösségéhez fordult segítségért, hátha valaki felismeri a biztonsági kamerák által készített felvétel kissé abszurd viselkedésű "főszereplőjét".

A férfi kerékpárral érkezett meg a sarki bolthoz, nem túl rutinos mozdulatokkal letámasztotta a biciklit, majd türelmesen, bár kicsit toporogva álldogált belül, míg az előtte álló vevő befejezte a vásárlást. A kezében egy köteg készpénzt is lobogtatott, így ránézésre úgy tűnt, mint aki venni akar valamit, ám amikor végre sorra került, hirtelen oldalra nyúlt, elvett a zöldséges polcról egy banánt, zsebre vágta, és már azt előretolva lépett oda az eladó ablakához, mintha egy pisztoly lenne a zsebében.

A rémült eladó kiadott valamennyi készpénzt és egy doboz cigarettát, mert a rabló azt is követelte, ezután a férfi kisétált a boltból, mintha semmi sem történt volna, felszállt a biciklire, és bár a felborított szemeteskukával nem igazán foglalkozott, mégis nem túl sebes tekerésekkel elhajtott a helyszínről. Az eset kedden délelőtt negyed 10 körül történt, és nem ez az első eset, hogy a forró nyomok kihűlése után a rendőrség interneten keres szemtanúkat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.