Meg sem próbált elmenekülni

Négy éve körözték, egy frizbi-versenyen bukott le a rabló

Négy évvel ezelőtt tört be egy bankba a férfi, aztán némi bújócska után letelepedett egy másik államban és vígan élte a világát. Egészen mostanáig, amikor végre rátaláltak a rendőrök.

2014.09.16 14:00ma.hu

Négy éven keresztül sikerült mindig kicsúsznia a rendőrség kezei közül a férfinak, aki New Yorkban egy fegyveres bankrablásban vett részt 2010-ben, ám a nagy szabadságának végül mégis vége szakadt, amikor vasárnap egy másik államban, az oregoni Eugene-ben épp egy frizbi-versenyen vett részt. A rendőrök egy lakossági bejelentés alapján akadtak Jahson Marryshow-ra, aki vasárnap 5 óra körül épp a döntő összecsapásra készült a versenyen.

A 32 éves, korábban Woodstockban élő férfi ellen 2010 végén emeltek vádat, a Bank of America egyik New York-i fiókja ellen elkövetett akcióban az ő feladata volt ellopni egy autót, majd figyelemelterelési céllal beállította egy gazdasági épületbe és felgyújtotta, így amíg a hatóságok azzal voltak elfoglalva, Marryshow társai ki tudták rabolni a bankot. A rendőrség jelentése szerint a férfi meg sem próbált elmenekülni, amikor vasárnap rátaláltak. Most a Lane megyei börtönben várja a kiadatást.

Azt nem tudni, van-e ügyvédje, és arról sem szól a fáma, hogy vajon sikerült-e befejeznie a frizbi-versenyt, és ha igen, milyen eredménnyel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.