Rosszul sült el a "randi"

Katasztrófába torkollt a találkozó: egyikük meghalt, a másik majdnem

Egy partin ismerkedett meg a nő a tetoválóművésszel, és kétértelmű ajánlatot tett neki, amiből először félreértés, majd tragédia lett. A férfi nem sokkal később már halott volt, a nő pedig élet-halál közt fekszik a kórházban.

2014.09.17 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/adamr

Tragikus véget ért az első randi, már ha egyáltalán annak lehet nevezni a találkát az alkami pár között: egyiküket elgázolták a saját autójával, a másik pedig életveszélyes állapotban került kórházba. Mivel a kritikus állapota ellenére a nő képes volt a rendőrség kérdéseire válaszolni, nagyjából kirajzolódott a történet - legalábbis az egyik fél verziója alapján.

A drámai események előzményéhez egészen múlt szombatig kell visszamenni, amikor egy partin vett részt a későbbi párocska két tagja. Előzőleg nem ismerték egymást, ám amikor a 47 éves, meg nem nevezett nő megtudta, hogy az 53 éves Leon Shaw tetoválóművészként dolgozik, megkérdezte, hajlandó lenne-e egy mintát a mellére varrni. A férfi örömmel vállalkozott a feladatra, és a kacér felhívás hallatán valószínűleg joggal gondolta, hogy a nőnek egyéb szándékai is vannak.

Így amikor a nő ledobta a felsőjét, Shaw állítólag intimebb kapcsolatot kezdeményezett. Ez a nőt felbőszítette, így rácsapott Shaw-ra, aki ugyanabból a lendületből ütött vissza, másodperceken belül már hevesen verekedtek. Hogy hogyan kerültek ezután a férfi teherautójába, az nem teljesen egyértelmű, de az biztos, hogy az összeveszésük után a férfi el akart futni, a nő viszont bepattant Shaw teherautójába és a tetováló után iramodott, a rendőrök az utcán találták meg az elgázolt férfi holttestét.

Mivel azonban áldozatához hasonlóan a nő is erősen részeg volt, nem jutott messzire, kicsivel távolabb egy 5 méter magas töltésre hajtott fel, ahol nem tudta egyenesben tartani a járművet és lezuhant, ekkor szerezte az életveszélyes sérüléseit. Egyelőre nem tudni, hogy amennyiben túléli a balesetet, milyen büntetésre számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.