Nem tudták visszavarrni a sérült kezet

Letépte az utasa karját, de tovább száguldott a részeg sofőr

Egy átdorbézolt éjszaka után száguldott hazafelé két jóbarát, de a sofőr erősen részeg volt, így szinte törvényszerű volt egy ütközés - amiben leszakadt az utas karja, de a sofőr csak ment tovább...

2014.09.05 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/foto76

Nagyon laza dolog úgy utazni az autóban, hogy közben az ember karja kilóg az ablakon, főleg ha az ember olyan helyen süvít keresztül a városon, mint a féktelen bulik hazájaként ismert spanyol szigeten, Ibizán. A festői környezetben tervezett álomnyaralásból azonban egy 28 éves, meg nem nevezett olasz turista számára rémálom lett, amikor egy éjszakai mulatozás után a haverjával hazafelé indultak, nem kevés alkohollal a vérükben. A kérdés nem az volt, hogy balesetük lesz-e, hanem az, hogy hol és mikor, no meg hogy mekkora.

Ezúttal a felelőtlen bulizók nem úszták meg egy apró karcolással. A részeg sofőr nem tudta irányítani az autót, ezért nekihajtott egy fémkerítésnek, de mintha mi sem történt volna, rögtön tovább is száguldott - miközben a barátja kilógó karját a könyökénél lehasította a kerítés. Csak akkor hívtak mentőt az amputált karú férfihoz, amikor a polgárőrségnek sikerült elfognia az autót.

Miközben a sérült és erősen vérző férfival a kórházba igyekeztek, a rendőrség helikopterrel kezdte keresni a levágott végtagot - öt kilométerrel odébb találtak rá. A balesetet szenvedett férfit a sürgősségi ügyeletről a Mallorcán lévő Son Espases kórházba vitték át, ott próbálták a sebészek visszavarrni a levágott karját, de a helyi hírek szerint nem jártak sikerrel. A rendőrség a részeg sofőrről csak annyit mondott, hogy a véralkoholszintje a megengedett határ fölött volt, bár az nem derült ki, hogy mennyivel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.