Egy tóban úszott a bőrtáska

Hat levágott fejet talált a nyugdíjas a bőröndben

Kis híján sokkot kapott az idős kínai asszony, amikor egy tóban úszó bőröndöt felnyitva pontosan hat levágott fejet talált. A rendőrség szerint nem gyilkossági bizonyíték került elő.

2013.06.28 15:41ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A kínai Bengbu város egyik parkjában lévő tó tetején úszott a bőrönd, amikor a 68 éves nő meglátta. A nyugdíjas asszony épp szemetet szedett a parkban, és kíváncsian halászta ki a bőröndöt is, ám a megviselt táska résein keresztül egy perccel később már ijesztő részletek sejlettek fel: egyértelmű volt, hogy emberi maradványokat rejt a bőrönd. A kiérkező rendőrök megerősítették, hogy tényleg valódi emberi fejeket rejtett a bőrönd, egészen pontosan hatot.

Bár eleinte sorozatgyilkosságként kezelték az ügyet, rövidesen módosítottak az eset besorolásán, úgy vélik, a közeli orvosi intézetből származnak a fejek, bár azt nem kötötték a sajtó orrára, hogy miért ilyen módon szabadulhattak meg tőle a kórboncnokok. Az viszont biztos, hogy az orvosi központ is megerősítette ezt a gyanút, miután megvizsgálták a maradványokat és úgy találták, hogy inkább az egyik kutatócsoportjuk távolíthatta el a fejeket a testekről, mint egy gyilkos - számolt be a Daily Mail című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.