A terhes pincérnő volt az oka az egésznek

Fogdában töltötte a nászéjszakát az ifjú férj a bunyó miatt

Előbb az állapotos pincérnővel került nézeteltérésbe, majd amikor a vitába beszállt a nő barátja is, nem kellett sokat várni az első pofonra. Az újdonsült férj a nászéjszakát már rácsok mögött töltötte.

2014.09.03 13:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/sakhorn38

Ifjú asszonykája mellett lett volna a helye, mégis néhány nehézfiúval volt kénytelen tölteni a nászéjszakát egy pennsylvaniai férj, miután verekedést robbantott ki az esküvő helyszínén. A 35 éves Mark Williams a tanúk elmondása szerint egész este cukkolta az egyik pincérnőt, aki várandós volt, aztán egy ponton megpróbált valamilyen alkoholos italt ledönteni a nő torkán - annak ellenére, hogy a nő a várandósságára hivatkozva határozottan tiltakozott.

Ezt már a nő barátja sem nézhette tétlenül, és közbelépett, aminek egyenes következménye volt a pillanatokon belül kirobbanó verekedés. A java azonban csak ezután jött, mert amikor kiérkeztek a rendbontás miatt értesített rendőrök, az újdonsült férj testvére, David - aki maga is rendőr, de akkor épp szolgálaton kívül volt - rátámadott két tisztre. Az ifjú Williamsné csak állt ott a menyasszonyi ruhában, miközben tehetetlenül nézte végig, hogy férjét és sógorát elvezeti a rendőrség.

Mark Williamset a hírek szerint garázdasággal, zaklatással és a rendőri intézkedésnek ellenállással vádolják, testvére ellen pedig szintén vádat emeltek, akárcsak egy harmadik résztvevő ellen is. Utóbbi állítólag ököllel ütötte az ablakot és azt üvöltötte: "HIV-pozitív vagyok!".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.