Nem tudják, ki találhatta meg

21 ezer dollár pottyant le a kaszinó pénzszállítójáról

Közel 21 ezer dollárnak veszett nyoma, miután leesett egy pénzszállító teherautó tetejéről - a kaszinó biztonsági kamerája szerint induláskor még ott volt a kocsin, aztán valahol leesett.

2014.08.21 16:50ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/podpad

Csaknem 21 ezer dollárt vesztett a hamarosan bezáró Atlantic Cityben álló Revel kaszinó, de nem valami agyafúrt szerencsejátékos különösen ügyes trükkjének köszönhetően, hanem a pénzsszállító hibájából. Az eset még augusztus 6-án történt, de csak most jutott a sajtó tudomására, a vizsgálatot az illetékes hatóságok már megkezdték.

Egyelőre azt lehet tudni, hogy a kaszinó bevételét egy páncélozott pénzszállító jármű sofőrje vette fel, ám amikor célba ért, az elszámoláskor hiányzott egy zsáknyi pénz. A biztonsági videók felvételéről gyorsan kiderült, hogy a zsák 10:51-kor, alig 20 perccel az első csomag felvétele után a vezető oldalán a teherautó tetejére került, aztán nem sokkal később a teherautó megállt a Resorts Atlantic City mellett, ahol körülbelül 6 percet töltött el, majd a pénzeszsákkal együtt elindult a Pennsylvania Avenue felé a 40-es úton. Ott még mindig látható volt a zsák, de utána mintha a föld nyelte volna el.

A nyomozók most azt próbálják kideríteni, hogy hol esett le, illetve hogy valóban véletlenül esett-e le valahol. A Revel szóvivője, Lisa Johnson nem tudott mit hozzáfűzni a történtekhez. A kaszinót egyébként augusztus 31-én zárják be végleg, állítólag azért, mert a pénzügyi gondokat már nem tudták tovább kontrollálni - írta a Press of Atlantic City című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.