Jógaőrült lányokat alakít a két híresség gyermeke

Lányaikkal forgat filmet Johnny Depp és Kevin Smith

Közös akció-kalandfilmet forgat Johnny Depp és Kevin Smith, melyben főszerepet kapnak a két híresség lányai is: két jógaőrültet alakítanak, akik egy ősi gonoszt akarnak legyőzni egy fejvadásszal.

2014.08.21 13:29MTI
Fotó: Wikipedia

A Hollywood Reporter című lap értesülései szerint a Yoga Hosers című mozifilm forgatását ezen a héten kezdik meg. Az akció-kalandfilmben a főszerepet Johhny Depp fogja játszani saját lánya, Lily Rose Depp, valamint Harley Quinn Smith oldalán. A film a Tusk című film folytatása lesz, amelyet szeptemberben mutatnak be a torontói filmfesztiválon.

Kevin Smith háromrészesre tervezett True North trilógiája a kanadai mítoszvilágból és kultúrából merít. A Smith által írt Yoga Hosers két 15 éves jógaőrült lányról (Lily Rose Depp és Harley Quinn Smith) szól, akik csatlakoznak egy legendás fejvadászhoz (Johnny Depp) a föld alól feltámadó ősi gonosz elleni harcban. A képregények iránti rajongásáról ismert Smith a mozival a filmes képregény-adaptációk piacára szeretne belépni.

"Mindig azt kérdezik tőlem, mikor csinálok egy képregényfilmet. Íme! De ahelyett, hogy még egy fickó megmenti a világot, a mi antihőseink a legjobban rettegett és leginkább ijesztő teremtmények, akikkel az ember valaha találkozott: két 15 éves lány" - mondta el Smith a filmről.

A filmet gyártó StarStream vezérigazgatója, Kim Leadford szerint a film időzítése nem lehetne jobb, hiszen számos filmes cég küzd azzal, hogy komoly tartalommal töltse meg a női szuperhősök és antihősök piacát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.