Debütál új filmje

Komancsokon tesztelte legújabb alakítását Johnny Depp - videó!

Komancs indiánok egy nappal a hollywoodi premier előtt láthatták Johnny Depp új filmjét, A magányos lovast, amelyet maga a filmsztár vitt el Oklahomába.

2013.06.24 01:30MTI

Az 50 éves színész komancs indiánok képviselőinek társaságában jelent meg az oklahomai Lawton városkában, amely a törzs székhelye.

A The Lawton Constitution nevű helyi lap beszámolója szerint Depp, aki a westernfilmben az indián Tontót alakítja, a komancs nemzet tagja, LaDonna Harris oldalán jelent meg a rendkívüli vetítésen.

Johnny Deppet a tavalyi forgatás alatt az indián törzs tiszteletbeli tagjává fogadták, a ceremóniát Harris házában tartották. Komancs szokások szerint Harris azóta fiának tekinti Deppet.

A filmsztár büszke arra, hogy a filmet a hivatalos bemutató előtt a törzs tagjainak bemutathatták - írta a helyi lap.

A magányos lovast július 3-tól vetítik az észak-amerikai mozikban, Magyarországon július 11-én kerül a filmszínházakba. Johnny Depp a negyvenes-ötvenes években futott tévésorozat új filmfeldolgozásában a főhős indián segítőtársát alakítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.