A sztárvilág krémje sorakozik fel az új klipben

Johnny Depp odáig van Paul McCartney új daláért

Paul McCartney maga a brit rockzene megtestesítője. A 71 éves sztár már jó ideje szólóban kápráztatja el közönségét, új dala a rádiók kedvence, de a sztárvilág is rajong a Queenie Eye-ért.

2014.02.11 13:39ma.hu

A Beatles egyik fő dalszerzőjeként Paul McCartney olyan slágereket írt meg a zenerajongó világnak, mint a Hey Jude, a Let It Be, vagy éppen a Yesterday. A ’70-es évekre a banda szétesett, McCartney azonban továbbra is kitartóan építette karrierjét. Olyannyira sikeresen tette mindezt, hogy a XX. század egyik legmeghatározóbb zenésze lett. Queenie Eye című új slágere a leghallgatottabb hazai rádió egyik nagy kedvence is: a Class40 listáján a 14. helyet foglalja el és tör egyre feljebb.

A dalért számos sztár is bolondul, többek közt Johnny Depp, vagy épp a Star Trek duója, Alice Eve és Chris Pine, akik olyan hírességek mellett tűnnek fel a videoklipben, mint Kate Moss, Jeremy Irons és Jude Law.

Fotó: Redlemon

Persze feltörekvőkből sincs hiány hazánk mérvadó slágerlistáján, We All című dalával Bogi újoncként került fel a Class40 harmincötödik helyére, de akár könnyen tovább is szárnyalhat. A Dal című tévés válogató show elődöntőjéből már továbbjutott az énekesnő, így előtte a lehetőség, hogy hazánkat akár ő képviselje a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

Töretlen Lady Gaga népszerűsége. A hallgatók odavannak a pop királynőjéért, aki néha botrányaival, néha pedig kitűnően sikerült dallamaival hívja fel magára a figyelmet. Most épp utóbbival, mert Do What You Want című felvételével a Class40 negyedik helyén áll. Na, persze attól sem kell tartani, hogy az énekesnő maga mögött hagyja balhés hétköznapjait, hiszen a Lady arra készül, hogy Britney Spearsszel duettezzen egyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.