Jegygyűrűt hord a sármos színész

Igaz a hír: meggyűrűzték Johnny Deppet!

Hónapok óta keringtek már mindenféle pletykák Johnny Depp új kapcsolatáról és arról, hogy a szerelem igen komolyra fordult, de a színész csak most vallotta be - és akkor sem egyenesen -, hogy eljegyezte párját.

Képekben Johnny Depp képgaléria

2014.04.01 08:29MTI

A Transzcendens című filmjét Pekingben reklámozó Johnny Depp megerősítette a hónapok óta tartó találgatásokat, felvillantva bal kezén viselt jegygyűrűjét, és közvetve elismerte, hogy vőlegény. "Az, hogy női gyűrűt hordok az ujjamon, nyilván elárul. Nem túl kicsi" - közölte a népszerű filmsztár egy eljegyzésére vonatkozó kérdésre, majd felmutatta a gyűrűs ujját díszítő gyémántgyűrűt.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Az ötvenéves Depp 2012-ben szakított a francia színésznővel és modellel, Vanessa Paradis-val, akivel 14 évig élt együtt és akitől két gyereke született. Az utóbbi hónapokban elterjedt, hogy eljegyezte Amber Heard 27 esztendős színésznőt, aki a közelmúltban Kevin Costnerrel játszott a 3 nap a halálig című akciófilmben.

Depp a Kínában április 18-án debütáló Transzcendens című produkcióban haldokló tudóst alakít, akinek agyát egy számítógépre telepítik, hogy szelleme tovább élhessen. A színész szerint ebben a sci-fiben az a megdöbbentő, hogy a filmvásznon látott technológia zöme már ma is létezik, és a mesterséges intelligencia megteremtésétől a tudósok szerint sem járunk már túl messze.

Depp arról is beszélt, hogy a filmben a feleségét alakító Rebecca Hallnak pillanatok alatt kell döntenie arról, hogy átmentse-e a tudatát a számítógépre, amikor kiderül, hogy szerelme haldoklik. "Nagyon különös döntés, de a szerelméért mindegyikünk megtenné" - fűzte hozzá. A korábban operatőrként dolgozó Wally Pfister rendezésében amerikai-kínai-angol koprodukcióban készült filmet április 17-től vetítik a magyar mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.