Minden belefér egy pár zokniba

Jó ötlet nyaraláshoz: így csomagoljon váltóruhát egyetlen napra

Mekkora helyre tud bepakolni egy váltás pólót, zoknit és alsónadrágot? És ha mondjuk egy egész hétre pakol? Egy frappáns ötlettel töredékére csökkentheti a helyigényt, gyerekeknek is jó táborozáshoz!

2014.08.18 16:29ma.hu
Fotó: YouTube/DaveHax

Önnek mekkora bőröndre van szüksége, ha elutazik egy hétre? És ha csak egyetlen éjszakára ugrik le a Balatonra, ahol nem kell más, csak egy váltás póló, zokni, alsónemű? Nos, a mindennapi trükköket kitaláló DaveHax ismét egy lenyűgöző ötlettel kápráztat el bennünket, szerkesztőségünk egyik anyukája meg is jegyezte: "ha én ezt tudtam volna a fiaim táborozása előtt...!"

Bár már a nyár vége felé járunk, hátha van, aki még csak ezután küldi táborba a fiait, vagy csak saját magának szeretne kis helyre több napi ruhát beszorítani, az alábbi módszert mindenképp érdemes megtanulni, mert ahogy mondani szokás: egyszerű, de nagyszerű!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.