Nem mindenkinek megy a késes trükk

Pezsgőt sokféleképp lehet kinyitni, de így NE!

Sokan megpróbálkoznak vele, ám csak keveseknek sikerül helyesen végrehajtani a technikát, amellyel egy pezsgősüveg nyakát késsel csapják le. Próbálkozni persze mindig lehet.

2014.05.23 13:29ma.hu
Fotó: LiveLeak

Ha valaki kitalál egy új módszert egy régóta létező dolog megoldására, óhatatlanul megjelennek az önjelölt követők, akik meg vannak győződve róla, hogy nekik is olyan könnyen fog menni, mint a videón. Csak arról az aprócska részletről szoktak megfeledkezni, hogy a módszer bemutatásakor sosem mutatják a sikertelen kísérleteket, mint ahogyan azt sem lehet tudni, hogy pontosan mennyi kudarc is előzte meg azt a bizonyos jól sikerült mozzanatot.

Ékes példáját láthatjuk ennek az alábbi kisfilmen, amikor egy fiatalember késsel szeretné lecsapni a pezsgősüveg nyakát. Azt persze ne akarjuk tudni, hogy mi az értelme ennek, mikor a pezsgő sokkal egyszerűbben kinyitható, csak a dugót kell kimozgatni belőle, a lényeg, hogy a kísérlet ezúttal nem lett túl sikeres.

Ha esetleg valaki kíváncsi rá, hogyan is működik ez valójában olyankor, amikor jól csinálják, íme. De azért figyelmeztetünk mindenkit: csak óvatosan, a gyerekek pedig leginkább sehogy se fogjanak hozzá!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.