Furcsa zajt hallott a diák, kinézett az ablakon...

"Azt hittem, valami szörny" - pedig csak szexeltek az utcán

Különös zajra ébredt az egyik éjjel egy cambridge-i diák, aki először azt hitte, valami szörnyeteg nyöszörög az ablaka alatt. Helyette azonban egészen más látvány tárult elé.

2014.08.15 14:39ma.hu
Fotó: YouTube

Némi megkönnyebbüléssel, de mégis megrökönyödve állapította meg a Cambridge-ben jogot hallgató Christian Gray, hogy nem egy szörnyeteg verte fel az álmából a nyöszörgésével, hanem egy szexelő párt sikerült tetten érnie. Gyorsan előkapta a telefonját, hogy lefilmezze a fura látványt, mert úgy gondolta, ezt a haverjainak is látniuk kell.

Persze a párocska kiszúrta őt, ezért félbehagyták a tevékenységüket, de a férfi, aki még a nadrágját is csak félig húzta fel és csupasz fenékkel masírozott végig az utcán, miközben ujjaival V betűt formázott, a győzelem jeleként. Az eset a 20 éves egyetemista szerint még a múlt héten történt, de cimboráival még mindig nagyon nevetnek, valahányszor lejátsszák a néhány másodperces jelenetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.