Szörnyű képeket és üzeneteket kapott

Törölte magát Robin Williams lánya a Twitterről "hosszú időre"

Törölte a fiókját a mikroblogról Zelda Williams, nem sokkal azután, hogy bejelentést tett két felhasználó ellen és ugyanerre kérte a követőit is. Állítólag borzasztó képeket küldtek neki.

2014.08.13 17:29ma.hu
Fotó: Twitter

"Sajnálom. Felül kellett volna emelkednem rajta. Törlöm ezt az eszközeimről jó hosszú időre, talán örökre. Az idő majd megmondja. Viszlát." Ez az utolsó üzenet, amit szerda reggel kiposztolt Zelda Williams, a hétfőn tragikus hirtelenséggel elhunyt színészóriás, Robin Williams lánya a Twitteren. A 25 éves színésznő ekkor nem indokolta a lépését, ám nem sokkal korábban szinte könyörgött a követőinek, hogy jelentsék ők is két felhasználó tevékenységét, akik bántó üzeneteket és képeket küldtek neki.

"Remegek. Nem tudom. Kérlek. A Twitter egy linket kér és én nem fogom megnyitni. Egyiket sem. Kérlek" - írta a zaklatott üzenetben. A két felhasználó a jelek szerint olyan, képszerkesztővel manipulált fotókat küldött neki, amelyen apja látható, a halála után - és néhány keresetlen szóval is kiegészítették a fotókat.

Valamivel később Zelda az Instagramon egy újabb üzenetet tett közzé, melyben jelezte, hogy azt a fiókot is elhagyja egy időre, amíg begyógyulnak a lelki sebei, és később dönti el, hogy törli-e vagy sem. Egyidejűleg arra kért mindenkit, hogy próbálják meg tiszteletben tartani a magánéletét, ne keressék sem őt a közösségi oldalakon, sem a családtagjait és a barátait. Mint írta, az interneten ezekben a napokban rengeteg kép fog felbukkanni, de ő egy egészen más részét kapta Robin Williams életének, látta azt az arcát is, amit kamerák nélkül mutatott, és ez számára "több mint elég", és hálás az együtt töltött időért.

"A kedvenc családi képeimet bekeretezve ott vannak a házamban, nem a közösségi oldalakon kiposztolva, és ott is maradnak. [...] Köszönjük a tiszteletet és a megértést ezekben a nehéz időkben. Viszlát" - olvasható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.