Jó reggelt...

Robin Williams különleges felvételét tette közzé a NASA

"G-o-o-d morning Discovery!" - Még a NASA is megkönnyezte Robin Williams-t.

2014.08.12 23:31ma.hu

A világon szinte mindenkit megdöbbentett Robin Williams halálhíre, hiszen olyan sok mindenhez és mindenkihez volt köze, közvetlenül vagy közvetetten, a Fehér Ház is hivatalos közleményt adott ki az eset kapcsán, sőt, még a bringások is gyászolnak. Talán a leghíresebb filmje, a Jó reggelt, Vietnam szállóigévé lett beköszönése most már örökre velünk marad, sőt, a NASA-nak ennél speciálisabb verziója is van!

Fotó: Facebook, Kerékpár őrültek klubja csoport

Az Oscar-díjas színész még 1988-ban fújt ébresztőt a Discovery legénységének. "G-o-o-d morning Discovery!" - hallható a Space.com által közzétett NASA-videón. "G-o-o-d morning Discovery! G-o-o-d morning Discovery! Rise and shine, boys. Time to start doing that shuttle shuffle. You know what I mean. Hey, here's a little song coming from the billions of us to the five of you."

A repülésirányítók nagyokat mosolyogtak Williams ébresztőjén, melynek alapjául az 1987-es "Good Morning, Vietnam" szolgált, és amellyel a Föld körüli pályán keringő, STS-26 jelű küldetésben résztvevő űrhajósokat ébresztette. Ez volt az amerikai űrrepülőgép-program 26., a Challenger 1986-ban bekövetkezett katasztrófája után a Discovery űrrepülőgép 7. repülése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.